Adamai

Encanteris i màgia

Altres dimensions

"Com és a dalt és avall". Una frase coneixement hermètic que ens pot donar pistes d'alguns nivells existencials dels que no som conscients.

En general, amb la ciència sabem que pot haver fins a 15 dimensions físiques (nosaltres vivim en 3 dimensions físiques i 1 temporal).

​

Això només a nivell físic, ja dóna a veure que hi ha coses que podem ser incapaços de concebre, per exemple:

"Imaginem que visitem una dimensió en que només disposen de 2 dimensions físiques. Per a nosaltres seria com veure un tauler amb ample i llarg, però sense profunditat. Veuríem unes formes de vida que es mourien sense entendre ni concebre la nostra existència. Ara imaginem que ens apropem al que identifiquem com a casa d'un d'aquests éssers, que per el que sembla parla un idioma que imaginem que permet que ens comuniquem. Li diríem un simple hola, i l'ensurt seria ingent, doncs no entendria d'on ve la nostra veu, per demostrar la nostra existència, li descriuríem el que veiem des de dalt a casa seva, amb el qual , possiblement, dubtaria de la seva pròpia cordura. No entendria el concepte d'amunt o avall, i si li toquéssim la panxa, que per a nosaltres es veuria des de dalt no ho entendria ja que per a aquest ésser l'haurien de perforar per poder tocar l'interior. Davant dels seus dubtes, segurament perdríem la paciència i al no entendre aquests conceptes tridimensionals, l'agafaríem per ensenyar-li el nostre punt de vista. Per a aquest ésser, canviaria totalment la noció de la realitat: veuria el món com el veiem nosaltres i és molt probable que no em comprengués."

​

Aquest petit exemple pot servir per explicar com en la nostra subjectivitat existencial, tenim impediments per comprendre altres formes d'existència o inclòs altres dimensions, per el simple fet que no tots les vivim o poder arribar a comprendre.

​

Per el meu coneixement, hi ha diversos tipus de dimensions:

- Físiques: com la nostra. Recordeu: fins a 15 dimensions físiques.

- Paral·leles: Físiques com la nostra però... "al costat". Altres universos , altres probabilitats. A vegades hi ha persones que han patit "salts" a altres dimenions paral·leles.

- Vibratòries/energètiques: Possiblement la quantitat més ingent de dimensions, entre les que s'inclou el pla astral. Aquestes dimensions depenen del grau vibratori, generalment positiu o negatiu en major o menor grau (no confondre amb el bé i el mal).

- Altres: Hi ha altres tipus de dimensions a les quals el funcionament és totalment inexplicable segons la nostra comprensió de la realitat.

© 2017 by Adamai