Adamai

Encanteris i màgia

Chemtrails

Aquesta pàgina tracta de prestar atenció a les coses que t'envolten. Quan es tracta de la vida, els demano que prestin atenció als detalls. Encara que el meu lloc està dedicat a l'Ocult, també és per mantenir-vos informat de les forces més fosques que treballen contra vosaltres dins del nostre govern. Us explicaré un fenomen en el cel anomenat Chemtrails. 

​

És la polvorització de productes químics en el cel pels nostres militars i el govern. Ara la majoria de les persones que pregunteu sobre aquest tema simplement us diran que tots els avions produïen els mateixos senders de vapor. Això es deu a la seva ignorància i al fet que no presten atenció als detalls. Hi ha dos tipus de senders que surten d'avions al cel. Hi ha Contrails i hi ha Chemtrails. Dues coses completament diferents. També us informo sobre aquest assumpte per mostrar-vos com està malmès el vostre govern i com no els importa que experimenteu perquè ja saben que la majoria de vosaltres simplement no us fixeu. Els governs de molts països han experimentat durant anys la seva pròpia gent. Què té això a veure amb l'ocultisme? Bé, el nostre govern estava format per forces molt obscures, molt involucrades en el costat fosc de l'ocultisme. De la mateixa manera que Hitler era. 

​

Això forma part del "Sistema de control". Mantenir la gent en ignorància mentre no som més que els seus peons en aquest joc de la vida. Per tant, el que vull fer després de llegir això és, prestar atenció a tot el que us envolta. Pregunteu-vos què no us sembla bé. No visqueu en la ignorància i la felicitat. 

​

Primer discutirem els Contrails no amenaçadors. Les barres de pas són bàsicament vies de vapor com núvols artificials que són simplement rutes d'esdeveniments vapor d'aigua. Estan formats a partir de l'expulsió dels motors de dolls. Quan l'escapament d'aquests dolls comença a refredar-se a l'aire que envolta, formen aquests senders de vapor de petites gotes d'aigua. Notaràs que quan els avions lleugers estan volant en el cel surten d'una petita pista de vapor que es veu molt petita i es dissipa. Aquesta és una manera d'explicar la diferència entre Contrails i Chemtrails. Mentre que els Contrails es dissipen a mesura que el jet avança, els Chemtrails marquen la seva marca a tot el cel i cau lentament cap a la terra perquè respirem aquests productes químics. 

​

Els funcionaris governamentals us explicaran que no hi ha coses com Chemtrails. Simplement us diran que és l'aire d'alta altitud i fred que volen aquests avions en què es demana la producció d'aquests camins de vapor. Però ara us dic, visc a Barcelona i fins i tot en un dia càlid puc veure que els Chemtrails cauen lentament a prop de la terra sense fred algun. 

​

Així, el govern pot anar a l'infern amb les mentides i els encobriments de les seves tonteries. Per tant, anem a entrar en un petit detall sobre Chemtrails. Com he dit anteriorment, la majoria de la gent us dirà que no hi ha coses com Chemtrails i que simplement és una teoria de la conspiració. I com també he afirmat anteriorment, aquestes són les persones que viuen en ignorància i felicitat sense saber què passa realment al món que els envolta. 

Però una cosa és segura, definitivament estan fent manipulacions meteorològiques. Han admès la sembra de núvols i la Xina fins i tot ha sembrat els núvols per fer-ne neu l’any 2009. 

​

L'altre que vull apostar per la meva vida és el fet que estan fumigant productes químics per controlar les masses. Es pot dir control mental? I per últim, no menys important és la polvorització de productes químics per al control de la població. En altres paraules, controlar la població a través de la malaltia i altres coses que eventualment farien que el cos falli. Sí, experimentació biològica i química en la raça humana. No oblidem la guerra biològica. 

Sí, no pensis per un segon que el nostre propi govern no experimenta amb la seva pròpia gent abans de portar-la a la guerra. El nostre govern ho ha fet en el passat i també ho han fet els governs de molts altres països. 

​

Els nostres propis experiments militars sobre els nostres valents homes i dones en uniforme, injectant-los amb agents biològics. Torçar la veritat i dir-los que és protegir-los d'agents biològics del país per el que lluitaran. A continuació, els nostres homes i dones joves d'uniforme tornen a casa després de lluitar i es pregunten per què tenen totes les anomalies estranyes, com ara problemes mentals i físics que els metges no poden diagnosticar. 

​

Així entendràs el meu punt de vista. El nostre govern farà qualsevol cosa per satisfer les seves pròpies necessitats i desitjos. Així que no cregueu durant un segon que no experimentessin al públic en general mitjançant la polvorització de productes químics a l'aire. 

​

Ara, quan vagis fora, mira l'aire i analitza el que veus. Ara, per a aquells que no viuen a prop de grans ciutats, és possible que no vegeu Chemtrails a la vostra zona. 

​

Quan observeu el cel, mireu els avions i els dolls i els camins de vapor que surten d'ells. Quan vegeu una petita ruta de vapor que surt de la part posterior d'un raig i que el camí de vapor es dissipa, ja sabeu que és simplement un Contrail i no un Chemtrails. Això vol dir que és un avió comercial. Quan vegeu els llargs senders de vapor que no es dissipen i van des d'un costat del cel cap a l'altre, aquests són amics, Chemtrails. Podem dir-ne: la mort des de dalt? Una altra marca diferent que deixen aquests jets governamentals són els patrons del cel. Notaràs que marca el cel en totes direccions amb una "X" gran. Hi ha alguns dies en què surto de la meva casa i veig una gran X a cada racó del cel. Llavors veig que aquests grans Chemtrails cauen a prop de la terra. I quan em refereixo a prop de la terra, em refereixo a una altitud de 1500 a 2000 peus. 

​

Això no només succeeix a casa nostra, molts altres països han fet i encara fan el mateix. Fins i tot a Àsia hi ha parts remotes del continent que són a prop de conèixer ciutats que han experimentat el que es coneix com la mort negra. Això és degut a que el govern simplement fa volar i polvoritzar substàncies químiques a l'aire que eliminaran la població més nativa. 

​

Sé que molts de vosaltres sentiran les meves paraules i començaran a mirar cap al cel i començaran a parar atenció. També sé que hi haurà alguns que creuen que sóc un altre teòric de la conspiració. Els que no creuen, sou els que pensen que un dia trobaran una cura per al càncer.

​

El nostre govern ha tingut una cura per al càncer durant molts anys, ja que sempre han tingut una cura per al refredat comú. Però la medicina és un gran negoci i on hi ha diners, hi haurà corrupció. 

​

Pel que fa al càncer, la raó per la qual no hi haurà cap tipus de cura anunciada al públic no es deu només als diners, sinó perquè és el control de la població. Imagineu-vos com seria el món de molt més superpoblat si hi hagués una cura per al càncer i altres malalties. 

​

Mai hi haurà un món perfecte. Mai hi haurà pau mundial. Totes aquestes idees són fantàstiques, però són simplement somnis que mai es manifestaran. Cada vegada que veiem un refrany comercial que estan a prop d'una cura per al càncer i li agraden les vostres donacions, simplement rieu sabent que ara sou més intel·ligents que això. Confieu en mi quan us dic que si algun tècnic de laboratori de ciències troba una nova cura per al càncer, el govern ho silenciarà immediatament o el calmarà com un error si es nega a callar.

​

 El mateix passa amb aquelles persones que hi troben noves alternatives de combustible. Els veiem tot el temps, de sobte, no escolta res. Això es deu al fet que el govern avança, els dóna uns diners i li diu que tanqui la boca i continuï vivint. No estic tractant de baixar d'una tangent aquí. Simplement intento fer-vos conscients de la corrupció del món sencer. No és necessari que patiu ni visqueu amb por. Simplement, us demano que tingueu consciència i que presteu atenció als detalls. Presteu atenció a tot el que passa al vostre voltant, pregunteu-vos sobre allò que no us sembla bé!

​

© 2017 by Adamai