Adamai

Encanteris i màgia

Desinformació

Aquest article tracta de notícies, revistes i diaris. Tots estan controlats pels Iluminati. 

​

Només es mostren les notícies que volen que es mostri. Us mostren el que voleu que us cregueu. Igual que en la guerra, han implantat periodistes per mostrar-vos la guerra de la manera que volen que la vegeu. 

​

No us mostraran les atrocitats que es cometen. No us explicaran re sobre el Nou Ordre Mundial, els iluminati ni de cap govern secret a l’ombra. Qualsevol que hagi assenyalat això a les notícies simplement es converteix en un ximple o boig. Estic segura que la majoria de vostès saben sobre Wiki Leaks i Julian Assange. 

​

Els nostres mitjans de comunicació i tots els funcionaris del nostre govern diuen que és un terrorista i que té sang a les mans. Això es deu al fet que els nostres governs estan lluitant per desacreditar-lo. No volen que el món sàpiga sobre les seves atrocitats, la cobdícia i la corrupció. 

​

No volen que coneguis la veritat de perquè estan realment en guerra. No volen que sàpigues que la guerra consisteix en finançar els constructors d'armes i el Banc Mundial. No volen que sàpigues que aquesta guerra és també sobre "Culling" de la població. Així doncs, els governs treballen per presentar acusacions contra Julian Assange per acusar-lo de violació perquè puguin posar-lo darrere de les reixes i evitar que exposi la veritat. 

​

Però gràcies a molts pirates informàtics ... Hi ha hagut centenars de llocs mirall en funcionament per mantenir la seva informació a l'hora d'exposar la corrupció i l'avarícia al públic. 

​

Així que he de donar les gràcies a tots els pirates informàtics per aquí per fer una feina ben feta. M'agradaria agitar la mà per mantenir la veritat accessible. Així que veieu com això us mostra com funcionen els mitjans de comunicació per al govern i com volen fer-los pensar que aquest home és un terrorista. 

​

Aquest home mai ha engegat res ni ha convençut a ningú que cometi actes de violència. Només ha exposat les accions de cobdícia, corrupció i assassinat de molts governs de tot el món. A mesura que avança el temps, veureu que hi ha molts altres que exposen la veritat dels foscos. 

​

Com t'ho vaig dir abans que s'acabi el temps per als iluminati / foscos. Cada vegada més s'exposaran a través d'altres mitjans de comunicació que no siguin les notícies mundials. 

​

Gràcies a Internet aquesta informació estarà exposada al món. Però, com podeu veure, la nostra administració actual intenta implementar projectes de llei que puguin tenir un "interruptor de matar" per a Internet. Intenten dir en les notícies que això és simplement perquè puguin tancar llocs web terroristes. Tot el que no interessa, de cop i volta, són Fake News.

​

Això només és parcialment cert. Sí, és bo que puguin tancar llocs web terroristes, però també els dóna la possibilitat de tancar llocs web com ara filtracions  de Wikileaks. Volen poder tancar Internet si han fet alguna cosa dolenta i no volen que el públic sàpiga sobre això. 

​

Digue'm ... Què fa que el nostre govern sigui diferent de l'Iran o la Xina quan es tracta de la censura? Sí, tenim més llibertat que aquests països pel que fa al discurs, però pots confiar en que el nostre govern està treballant per frenar aquesta llibertat. 

La seva idea d'un nou ordre mundial és de totalitarisme. Aquest és el treball de les elits polítiques, ja que tenen la mateixa agenda a porta tancada. 

​

Tot el que veus a les notícies no és més que un espectacle de gossos i cavalls. Us convido a tots vosaltres per exposar la veritat quan la trobeu. 

​

No us preocupeu per les conseqüències. Sempre que no cometeu actes de violència o odi, no heu fet res dolent. No és contrari a la llei exposar atrocitats o actes de cobdícia o crims de guerra. 

​

Mantenir-se fort, aixecar-se i convertir-se en un far de llum per a la Mare Terra perquè pugui desfer-se d'aquells que opten per no elevar les seves vibracions i treballar amb la llum. 

​

De tots els tipus de rentat de cervell hi ha ... Les notícies també estan en el pitjor dels pitjors delinqüents. La notícia està dissenyada per fer-te molestar i fer-te funcionar perquè els teus nivells d'energia estiguin sincronitzats amb la foscor ... 

​

No exposen la veritat del que passa a porta tancada al nostre govern. Només exposen aquella en la qual trien per tu de què has de conèixer i creure. 

​

El millor consell que us puc donar a tots és deixar de banda la TV! Almenys deixa de veure les notícies. 

​

Observar les notícies locals no és tan dolent i això us ajudarà a conèixer les coses que estan passant a la vostra àrea local, però les notícies generals són la que heu de deixar de mirar. Només provocarà els sentiments d'enuig, odi i negativitat. 

​

Això embolica amb el vostre propi camp energètic aportant les seves vibracions a un mínim diari cada vegada que mires aquesta, intenten rentar-vos el cervell. 

​

Ara arribem a revistes. La majoria de tots vostès saben com són falses les portades d'aquestes revistes. 

​

N'hi ha prou amb mirar com es van aixecar les cares i els cossos d'aquestes dones que es troben a les cobertes d'aquestes revistes. Ningú no es veu així a la vida real. Personalment, prefereixo veure una dona que es compon molt bé, però no aquesta falsedat. 

​

Vull veure una dona real, no que s’ha produït a partir de Photoshop. Prenen a moltes dones que estan més plenes i fan que semblin més primes. Prenen dones que ja són primes i les fan encara més. 

​

D'aquesta manera, les noies creuen que així és com se suposa que s’han de veure ... una altra forma de rentar el cervell. 

​

També hi ha moltes revistes que utilitzen missatges subliminals a les cobertes i als anuncis. Les paraules ocultes en les fotos que veus, però la vostra ment conscient no les recull. No obstant això, la ment subconscient ho fa. 

​

El sexe és la paraula més freqüent utilitzada per vendre productes i no veuràs la paraula sexe ... però està amagada. 

​

© 2017 by Adamai