Adamai

Encanteris i màgia

Déus i semidéus

Haig de dir, com a cristiana protestant i luterana, que considero que hi ha un Déu creador ple de bondat, el Déu cristià. Fora d'això, i per la meva experiència, entenc que hi ha altres entitats que per els seus poders/coneixements , nivell existencial, arriben a desenvolupar quelcom que els pot fer ser considerats Déus, en majúscula, però mai estaran per sobre d'un Déu creador ple de bondat, el cristià.

​

Sento no ser imparcial en aquest assumpte, però tal com he dit a la secció d'altres dimensions: "Com és amunt, és avall", i per tant tot es divideix en jerarquies divines i existencials que considero són el funcionament essencial de la realitat.

​

En aquest cas, aquests "Déus" poden tenir un component d'interacció amb la humanitat o no. Tenint en compte la immensitat de la existència, s'ha de tenir en compte que la majoria d'aquestes entitats ni tan sols saben de la nostra existència, per no dir que a moltes d'elles els importem tant com a nosaltres una formiga mentre passegem per un parc.

​

En una altra categoria entrarien els semidéus, que considero d'alguna manera persones o entitats "ascendides". És a dir, que han aconseguit, tot i estar en un pla físic, sigui per intervenció externa o per propi desenvolupament, arribar a un nivell d'il·luminació o desenvolupament de consciència que els han fet transcendir a la mundanitat existencial que ens defineix.

​

En aquesta categoria hi entrarien, al meu parer: Buda, Jesús de Natzaret, Moisés,  Gilgamesh... entre molts altres.

© 2017 by Adamai