Adamai

Encanteris i màgia

Dies i hores màgiques

El dies tal com els coneixem estan dedicats als diversos astres, i això ho veureu en diversos idiomes:

​

Diumenge - Domingo - Dimanche -Sunday: Sol

​

Dilluns - Lunes - Lundi - Monday: Lluna

​

Dimarts - Martes - Mardi - Tuesday: Mart

​

Dimecres - Miércoles - Mercredi - Wednesday: Mercuri

​

Dijous - Jueves - Jeudi - Thursday:  Júpiter

​

Divendres - Viernes - Vendredi - Friday: Venus

​

Dissabte - Sábado - Samedi -Saturday: Saturn

​

​

​

Per les hores, hi ha un plaç de 2 hores per a cada planeta en les franges de 12-24 hores de cada dia. Si voleu estudiar-ho més, podeu utilitzar el següent software per Windows per a estudiar-ho millor: CHRONOSXP. Aquest software us dirà quin dia planetari és i quina hora planetària és.

​

També és important saber per a què és important cada dia de la setmana:

​

Diumenge: Per a encanteris i rituals per a la felicitat, curació, esperança, veritat, energia positiva, negocis i amistats. Bon dia per fer talismans.

​

Dilluns: Dia per a encanteris de protecció en viatges, clarividència, intuició, salut del cos, allunyar els enemics i altres entitats negatives. També va bé per remoure la malícia.

​

Dimarts: Bo per a la fortalesa de la guerra física o espirituals, la passió, confiança, i guanyar un judici a favor. En el costat negatiu por ser emprat per a la discòrdia, odi, caos... o portar la desgràcia a algú altre.

​

Dimecres: Bo per a encanteris relacionats amb la divinació, somnis, prevenir la pobresa així com per a obtenir coneixements d'aquest món i del dels esperits.

​

Dijous: Bo per a encanteris de diners, riqueses, amor, pau, concòrdia, i confirmació d'honors i dignitat.

​

Divendres: Com és el dia de venus, va molt bé per a encanteris relacionats amb l'amor, la passió, el sex, la concepció, acabar amb baralles, dissoldre encanteris i promoure la concòrdia.

​

Dissabte: Serveix sobretot per a encanteris per a recordar vides passades, malalties, vincles o desterraments o per a desfer-se d'energies negatives o mals hàbits. També serveix per a la seguretat, el poder o per a provocar que les peticions es compleixin. També en el costat negatiu serveix per a sembrar discòrdia, caos, discussions...

© 2017 by Adamai