Adamai

Encanteris i màgia

Eliminació de malediccions

Quan em refereixo a les vibracions, simplement, tothom té una velocitat vibracional. Aquells que són altament espirituals i treballen amb els seus Chakras i només treballen amb la Llum tindran una alta taxa Vibracional. Això també significa que les malediccions i hexes no els afectaran si algú intentés maldivar-los. Després hi ha la vostra persona normal que no és una persona dolenta, però no són molt espirituals. Només perquè creieu en Déu no us fa una persona espiritual. Per tant, per a la persona normal que hi ha a la vida quotidiana, una maledicció pot ser devastadora per al seu benestar.

​

A continuació, hi ha aquells que no han "tingut" una maledicció sobre ells per una persona malvada o equivocada. Aquestes persones simplement pensen que estan maleïdes. Ells pensen això perquè les coses dolentes estan passant en les seves vides. 

​

D'altra banda, un amic pot haver-los informat que han de ser maleïts si tot aquest mal fet està succeint. Per tant, tot i que mai hi va haver cap maledicció sobre ells, creuen que hi ha una maledicció. Per tant, la seva ment entra en hores extres i en realitat crea una maledicció de la seva pròpia presa. És la Llei de l'Atracció ... si penses i creus que has estat maleït i que està passant coses dolentes ..., n’atraureu més. Fins i tot la Bíblia del Llibre dels Proverbis, capítol 23, vers 7, va tenir raó quan diu ... "Com un home pensa en el cor, també ho és". Aquí hi ha una cita d'un llibre titulat "Com un home pensa" de James Allen el 1902 ... "Un home és literalment el que pensa, el seu personatge és la suma total de tots els seus pensaments". 

​

Així que, com veieu la vostra ment, podeu enganyar el vostre cos per fer que la maledicció es manifesti en la vostra vida i es torni real. 

​

Us ho diré ... El 90% de les persones que he tractat pensen que són maledicció, només són víctimes del seu propi procés de pensament. 

​

Així que, si ets una d'aquestes persones que se sentia millor passant pel ritual d'eliminar la vostra maledicció... Llavors tinc molta maledicció per eliminar i invertir encanteris aquí. 

​

Trencant una maledicció 

La primera nit de la lluna creixent, recull els següents ingredients: 

un quadrat de tela negra una mica més gran que la mà. 

1 cullerada de curri 

1 cullerada d'anet 

1 cullerada de mantega 

1 cullerada de gingebre en pols 

1 paper de vela negra consagrada i tinta de tinta negre 

1 corda negra, nus nou vegades 

​

En paper, escriviu el nom complet i la data de naixement (si es coneix) de la persona que t'ha maleït. 

​

Col·loqueu el paper al centre de la bossa. De tant en tant, afegiu-hi les herbes, que cobreix l'escletxa del paper. A continuació, agafeu la vela encesa i gotegeu 5-10 gotes de cera sobre el paper i les herbes. 

Visualitzeu la persona que t'ha maleït i digueu el seu nom en veu alta tres vegades mentre lliguen la bossa tancada amb la corda connectada. L'últim pas és enterrar la borsa d'un lloc a la propietat de la persona que et va maleir. La borsa ha de romandre allí sense interrupció fins a la propera lluna creixent. En aquest moment, cavar la bossa i gravar els continguts. Això afeblirà el poder d'aquesta persona (normalment fins a la nit de la lluna plena)

​

Eliminació de malediccions

​

Olla de cuina vella, espelma negra, aigua 

​

Obteniu-vos un antic olla de cuina, col·loqueu una espelma negra al centre, ompliu l'olla amb aigua fins que estigui a 2 centímetres per sota de la metxa de la vela. Encendre la vela i dir: 

​

"Si realment estic maleït, que desaparegui un cop s’apagui aquesta flama ". 

​

A continuació, fixeu-vos en la flama i vegeu tota l'energia negativa que s'introdueix en ella. Quan la vela es crema al nivell de l'aigua, i la flama s'escapoleix, digueu

“Què així sigui!” 

​

 Cavar un forat i buidar l'aigua. Ara enterreu la vela. 

​

© 2017 by Adamai