Adamai

Encanteris i màgia

Fluorització de l'aigua

Constantment observem que en pràcticament totes les pastes de dents, siguin de la marca que siguin, apareix una paraula, fluor.

​

Durant una gran quantitat d'anys ens han fet creure que el fluor és l'element definitiu que protegiria les nostres dents contra la càries. Fins i tot en moltes marques de pastes de dents, fins fa poc apareixien les paraules "amb fluor" a la mateixa portada d'aquesta marca, com si d'un element miraculós es tractés.

També podem observar com en algunes marques d'aigües embotellades apareix que aquestes també contenen fluor.

​

Però no només es pot trobar el fluor en pastes de dents o aigües embotellades, també està present en l'aigua de casa, és a dir l'aigua de les aixetes conté fluor.

Però per què aquesta insistència d'aplicar fluor a una cosa tan fonamental com ho és l'aigua o pastes de dents que fem servir cada dia?

​

Doncs bé, en l'actualitat hi ha un programa secret d'eugenèsia global. El seu desenvolupament està lligat amb toxines (com el fluor) que amb enganys i encobriments són afegides als nostres aliments i aigües.

Tot això amb l'objectiu de controlar a les masses i reduir la població mundial.

​

Hi ha multitud d'estudis que corroboren el nociu que és el fluor en l'organisme humà, sense anar més lluny, fa relativament poc es va fer un estudi general a 39.000 nens escolars on van veure els efectes de fluoració contra la no fluoració.

Van observar que resultats res beneficiosos però aquests documents es van ocultar perquè els científics no poguessin examinar-los i el públic i els mitjans no poguessin veure-ho mai. Encara dubto que els mitjans de comunicació haguessin dit alguna cosa.

​

Quan el Dr. Yiamouyannis, que era químic, va presentar una demanda de l'Acta de Llibertat d'Informació va fer que ho revelessin i llavors va veure per què volien ocultar-ho i és perquè clarament demostrava que el fluor no reduïa les càries.

​

Un altre estudi va incloure a 400.000 nens a l'Índia. Tots aquests estudis van mostrar el mateix.

​

Afegir fluor a l'aigua no redueix per res les càries i de fet diversos dels estudis realitzats van mostrar que augmentava les càries i ho feia perquè afeblia la capa dental de les dents i els feia més propensos a tenir càries.

No hi ha evidència moderna alguna que fluorar l'aigua redueixi les càries. Recordem que amb aquest pretext, el de reduir les càries, van començar a fluorar l'aigua a més de les pastes de dents.

​

Llavors ens preguntem: Per què continuen fluoritzant l'aigua?

​

I fins i tot insistint que l'aigua embotellada ha de ser fluorada, que ningú tingui accés a aigua no fluorada excepte l'Elit

Si mirem els estudis científics sobre quins són els efectes de la fluoració trobem una llarga llista d'efectes malignes per a la nostra salut, però el pitjor d'ells és que augmenta el risc de càncer.

Un estudi a relació amb l'augment de càncer va mostrar que produïa una quantitat de tipus de càncer, un de molt rar, el càncer de fetge i significativament augmenta el creixement del càncer en persones que ja tenen càncer.

​

Com ja he dit hi ha una llarga llista d'efectes que causa el fluor a llarg termini, en què trobem; càries, osteoporosi, ossos trencadissos, danys en ronyons, danys en ossos i músculs, clapejat de l'esmalt de les dents, augment de la massa òssia amb calcificacions lligamentaries especialment a la columna vertebral entre altres ...

​

I després ens diuen que no ens droguemos ¿amb quina autoritat moral?

​

A més de tot això, s'ha demostrat que té efectes profunds en el cervell. Un dels més sorprenents estudis realitzat per la Doctora Phyllis Mullenix, que era una neurotoxicóloga altament respectada. Ella va completar el seu estudi i per a la seva sorpresa el fluor produïa dos efectes principals.

​

Si dones fluor a un animal en cinta, la descendència després es torna hiperactiva.

​

Si donaves el fluor després del naixement, l'animal es tornava molt cansat, com un addicte a la TV, no volia fer res, es tornava molt apàtic.

​

En completar aquesta investigació també va mesurar els nivells de fluor en el cervell dels animals i va trobar una cosa molt interessant, que el fluor tendeix a acumular-se en la part del cervell que controla el comportament, particularment l'hipocamp i les altres àrees límbiques del cervell. Una cosa que em recorda molt al propòsit de la geoenginyeria, mantenir a la gent calmada i manipular les seves emocions.

​

Després que s'assabentessin que això havia estat publicat, ells la van acomiadar.

I on treballava, el Forsythe Dental Research Institute, de fet, al voltant d'aquest temps, havia rebut una donació d'un quart de milió de dòlars de la companyia Colgate, que fluorura la seva pasta de dents.

​

El fluor també està directament relacionat amb l'augment de casos d'alzheimer i amb la demència.

Veiem que aquest element està present en tant en les aigües embotellades com a pastes de dents i l'aigua corrent de les nostres cases a més de molts aliments processats ja que aquests es fabriquen amb aigua fluorada.

​

Potser el que he esmentat al principi de l'eugenèsia global i el control de les masses ja no sona tan absurd, oi?

© 2017 by Adamai