Adamai

Encanteris i màgia

Hipnosi

L'hipnosi és un art, i cal pràctica tant per saber-la emprar en un mateix com cap als demés. També s'ha de tenir en compte que no tothom és hipnotitzable. Recomano utilitzar el següent mètode en un mateix abans de fer-ho amb algú.

​

1. Seure en un sofà o cadira ben còmode, tancar els ulls i posar els braços al costat del cos. Mai creuar-los. Relaxeu-vos un minut.

​

2. Deixar la ment en blanc.

​

3. Penseu que cada cop esteu més relaxat. Us ho heu de repetir i creure-ho.

​

4. Sentir poc a poc cada part del cos relaxant-se al màxim. Començant per el cap, la boca, els ulls... Dedicar el temps necessari fins a que estigui cada part més relaxada.

​

5. Seguir amb el coll, repetir el procès.

​

6. Repetir amb el tòrax i panxa, així com amb els òrgans interns.

​

7. Repetir amb els braços de principi a fi.

​

8. Seguir amb la regió pèlvica.

​

9. Fer el mateix amb les cames des de la zona pèlvica fins els peus.

​

Un cop realitzada aquesta part prosseguirem amb la més "divertida".

​

1. Imaginarem que un dels nostres braços és molt lleuger, cada cop més, fins el punt que "comença" a flotar. A aquestes alçades hauríem de sentir com el braç s'aixeca poc a poc.

​

2. Ara farem el contrari i imaginarem el braç fent-se més pesat, fins el punt que tornarà a baixar a la seva posició original. En aquesta part estaria bé que en diguéssim a nosaltres mateixos que "despertarem amb una ment clara i plens d'energia".

​

3. Ara obrirem els ulls i evaluarem el que ha passat. Recordeu que podeu ser una de les persones no hipnotitzables així que no desespereu.

​

Un cop haguem dominat aquest exercici, podem provar a realitzar-ho amb algú de confiança.

​

RECORDEU: NO FEU FER A LA GENT COSES QUE PUGUIN FER-LOS MAL A ELLS MATEIXOS O ALS DEMÉS

© 2017 by Adamai