Adamai

Encanteris i màgia

Posessions

Les possessions es poden fonar en persones, animals, objectes o llocs.

​

Generalment, és més fàcil posseir un animal o un objecte abans que una persona o un lloc.

​

Hi ha moltes entitats, o inclòs EGOS (com parlo a restes energètiques dels morts) que volen, d'alguna manera, exercir una influència al pla físic o tornar a viure en un cos físic.

A vegades, degut a la nostra limitada concepció de la realitat, se'ns fa impossible saber del tot els motius reals d'aquests éssers o entitats.

​

En general, per el que fa a les persones, la possessió es divideix en tres fases molt clares:

​

1) Infestació: És la fase més típica, i la més perillosa, doncs les conseqüències són imprevisibles. En aquesta fase tot comença de manera innocent, com passes en la nit, ombres que es mouen a la cua d'ull, sentir presències com de persones o coses que no podem explicar... Aquesta és la fase més fàcil de tractar i solucionar, doncs aquestes entitats no tenen prou força.

​

2) Opressió: Aquesta fase és la més comú a les pel·lícules i la més previsible, en que es fan patents les intencions de l'entitat, generalment cap a una persona. És a dir, que entre diversos membres d'una família que pateixen les conseqüències d'aquest convidat (o convidats) no desitjat, realment només un acostuma a sér l'objectiu de la presència/entitat. En aquesta fase és onñ apareixen malsons, cardenals, ferides sense explicació, marejos, mals de cap... una por inexplicable, sensació de mort imminent... Són alguns dels símptomes clàssics.

​

3) Possessió: Finalment, la última fase i la més difícil de tractar, doncs l'entitat ja ha entrat al cos d'una persona i, fins i tot, la manipula de maneres esgarrifoses.  Degut a la complexitat de l'assumpte, i per evitar males interpretacions, qui vulgui saber-ne més que em contacti.

​

Si voleu més informació d'aquest tema, no dubteu en preguntar-me contactant amb mi.

© 2017 by Adamai