Adamai

Encanteris i màgia

Recordar somnis

Us deixo un bon mètode per recordar els somnis. Sí, és quelcom possible i sobre la qual cosa podem tenir control. En realitat és com un mètode d'auto-hipnosi.

​

1. Preparant el llit: És important que sapigueu relaxar-vos, i deixar la ment en blanc. Tingueu un bolígraf i un paper al costat del llit per apuntar els vostres somnis.

​

2. Programació: És la part més important. Us heu de dir que recordareu els vostres somnis i us despertareu després de cada somni per poder-lo anotar. Us ho heu de repetir constantment però si us fa mandra, podeu gravar-vos dient-ho com a mínim 10-15 mins i escoltant-ho mentre intenteu dormir.

​

3. Prenent notes: És molt important escriure TOTS els detalls del somni que recordem. És important dir, per exemple, si el somni era en blanc i negre o en color, les sensacions i emocions... En resum, escriure amb el màxim de detalls possibles.

​

4. Revisant la nit: Amb uns dies de pràctica veureu que la majoria de persones somnien una mitjana de 10 a 15 somnis.

​

Amb aquest mètode estareu més preparats per conèixer-vos a vosaltres mateixos i la vostra ment, així com per a preparar-vos per a fer exercicis astrals més endavant.

© 2017 by Adamai