Adamai

Encanteris i màgia

Restes energètiques dels morts

Generalment, i fins on arriba el meu coneixement, quan algú mor se'n va del pla material. Deixa el seu embolcall físic i passa a un altre nivell existencial.

No m'aventuraré amb coses que desconec ni sé la veritat, així que per el moment deixe'm-ho aquí.

Però hi ha quelcom que sí que pot quedar enrere: l'EGO. L'ego és el JO, el que fa que siguis tú mateix. En aquest cas, hi ha EGOS que es mantenen coexistint amb el nostre pla encara que sigui des d'un altre.

Generalment, això és el que es coneix com a fantasma, i generalment és això el que contacten les mèdiums.

​

Tot i que molt possiblement l'ànima ja no hi sigui, aquest ego segueix existint un temps indeterminat, generalment associat a certes emocions.

A més negativa és l'emoció més temps perdura aquest ego, o fins i tot aquell moment de la mort.

​

És per això que certs llocs marcats per una violència o dolor extrem mantenen, durant molt de temps, un mal ambient o inclòs "fantasmes", com si fotografies d'una situació es mantinguessin.

​

Per exemple (1): el teu avi s'ha mort i un mèdium contacta amb ell, aquest EGO manifesta coneixements del teu avi, doncs en part és el JO del teu avi.

​

Per exemple (2): Una víctima d'assassinat es manté com a "espectre" en una casa, provocant un poltergeist, o senzillament, comunicant-se des del dolor i, generalment, repetint l'escena indefinidament (de l'assassinat).

​

A més forta és la impronta energètica, més fàcil és que afecti a altres persones.

​

Per exemple: Una casa on diversos inquilins han assassinat la seva parella o l'han enverinada. Sempre coincideix amb un cert temps (com 1 any, per exemple). Repetint un cercle viciós que fa que aquest acte es mantingui a través del temps reforçant-lo. Tot i que s'ha de dir que hi ha vegades que són altres forces les que actuen sobre aquestes persones.

​

Repeteixo que desconec, o en tot cas no disposo d'informació com per a fer-me una idea de la totalitat del que implica, però puc dir, per experiència pròpia, que això que us descric és el que més m'he trobat.

​

© 2017 by Adamai