Adamai

Encanteris i màgia

Ritual de desterrament menor del pentagrama

El menor ritual de desterrament del Pentagrama - LBRP en anglès i resumint - és una tècnica ben coneguda i eficaç que s'utilitza per desfer-se d'un mateix i un entorn d'energies no desitjades i negatives. També s'utilitza al principi i al final dels ritus màgics. Prové d'ordres màgiques cerimonials com l'Alba daurada.

​

El LBRP és un dels primers rituals que ha après el màgic cerimonial, però no ha de seguir aquesta tradició per obtenir els beneficis. Tanmateix, ajuda si et sents còmode amb la llengua hebrea utilitzada en el ritual. L'Alba Daurada és una tradició de misteri occidental que combina influències tan influents com el misticisme cristià i jueu amb màgia egípcia i alquímia.

A sota hi ha l'estructura bàsica del ritual. Això inclou instruccions per vibrar certes paraules. Això vol dir entonar-los prenent una respiració profunda a l'exhalació i lentament dient la paraula com si estigués en un corus. Assegureu-vos d'alliberar la paraula del diafragma. No cridis, però converteix-te en un so centrat i controlat. En realitat, hauria de poder sentir una sensació de vibració en el diafragma i l'àrea del cos que es correspon amb la paraula, tot i que això requereix temps i pràctica per fer-ho bé. Fins i tot si no us sentiu que tingueu la vibració de les paraules cap avall, seguiu-hi. Encara sentiràs els efectes positius d'aquest ritual.

​

El significat de les paraules és després de parèntesi. Recomano fer la vostra tècnica preferent de posada a terra i centrar abans de fer el LBRP.

​

Comença cap a l'est. Imagina una esfera de llum blanca brillant sobre el cap. Aquesta és l'energia de la font divina. Amb el dit d'índex dret dibuixeu aquesta llum al front i vibreu la paraula Atah (L'art).

     Ara dibuixa aquesta llum a l'engonal i vibra la paraula Malkuth (el regne)

     Toqueu l'espatlla dreta mentre visualitzeu el dibuix de la llum cap a aquesta àrea i vibri la paraula Ve-Geburah (i la potència).

     Toca l'espatlla esquerra i imagina la llum allà i vibra Ve-Gedulah (i la Glòria).

     Visualitza la creu de la llum blanca brillant davant teu. Porteu les mans al pit amollant-les i vibreu a Le-Olahm, Amen (per sempre, Amen).

    Posa't a l'est. Amb el dit dit dret començar a dibuixar un pentagrama en llum blava o blanca començant pel punt de terra (que es veu a la figura anterior). Feu d'aquest un gran pentagrama a partir del maluc esquerre que escombra al cap, fins al maluc dret, fins a l'espatlla esquerra, a la dreta i al punt de partida de la terra (maluc esquerre). Vibra YHVH (Yode-Heh-Vav-Heh). No deixeu caure la mà. Continueu visualitzant la llum que emet del dit com el vostre torn per fer front a cada sentit.

     Gireu cap al sud. Dibuixa el pentagrama com abans i vibra Adonai (Ah-do-nye).

     Gira cap a l'oest. Dibuixa el pentagrama com abans i vibra Eheieh (Eh-hey-yay).

     Gireu cap al nord. Dibuixa el pentagrama com abans i vibra Agla (Ah-gla).

© 2017 by Adamai