Adamai

Encanteris i màgia

Visitants de dormitori

Aquest fenòmen, que és fàcilment confusible amb la paràlisi del son, que es defineix de la següent manera:

​

"La paràlisi del son (PS) és una condició muscular produïda per l'atonia que ocorre mentre la persona dorm. S'observa majoritàriament en els moments en què l'individu està despertant-se o quedant-se adormit, o començant una fase REM del somni.

​

Segons la classificació internacional de trastorns del somni, la paràlisi del somni consisteix en un període d'inhabilitat per a realitzar moviments voluntaris a l'inici del somni (hipnagògica o forma predormital) o en despertar-se, ja sigui durant la nit o el matí (hipnopòmpica o forma postdormital).[1]

​

La paràlisi és totalment normal i es produeix cada vegada que un dorm. És el mecanisme natural de defensa de l'organisme per a evitar "escenificar físicament els somnis", la qual cosa podria resultar nociva i perillosa per a l'individu adormit (somnambulisme).

​

Normalment, no s'està conscient en aquest estat, però alguns individus són susceptibles de sofrir episodis de paràlisi estant conscients. Això pot ocasionar que l'individu barregi sensacions reals de l'entorn que l'envolta amb qualsevol tipus d'al·lucinació produïda per un somni, com pot ser sentir una sensació d'ofec o dificultat per a respirar, amb opressió del pit, palpitacions i altres sensacions d'origen fisiològic. Aquesta paràlisi, acompanyada per temor en la persona que la pateix, es coneix com a malson, en el sentit clàssic de la paraula.

​

En aquest estat, el subjecte se sent incapaç de realitzar qualsevol moviment o de parlar, però està plenament conscient de la seva situació i del que ocorre en el seu medi ambient circumdant, ja que pot escoltar, olorar o percebre sensacions tàctils, fins i tot veure-hi si té els ulls oberts. "

​

Fora de l'explicació científica, hi ha vegades que realment això no és quelcom fisiològic, sinó paranormal. Per poder explicar-ho adequadament:

- Presències que esgarrifen i ens volen fer mal

- Ombres fins i tot amb silueta humanoide amb males intencions (shadow people en anglès)

- Dimonis o altres entitats que intenten ofegar-nos... Tot mentre no podem moure'ns però som plenament conscients del que succeeix.

​

Si em pregunteu si existeix algun remei, us puc donar unes directrius senzilles sempre i quan no es tracti de paràlisi del son:

- No tenir miralls a l'habitació (o tenir-los coberts quan dormim)

- Posar sal a les cantonades de l'habitació (i canviar-la un cop al mes). També és vàlid a les cantonades o potes del llit.

- Resar a Déu o exigir a la presència que es retiri, imperativament dir-li que marxi.

​

Aquestes són les sol·lucions que, per experiència pròpia i com a consell que he donat a terceres persones més han funcionat.

​

Hi ha rumors què, hi ha visitants de dormitori que són extraterrestres, però com entendreu per la temàtica de la web no entraré a valorar si és cert o no.

​

Recordeu que podeu contactar-me sense compromís si requeriu d'ajuda o consell en casos com aquests.

© 2017 by Adamai